Verwarmingsbedrijf J. De Vos & ZN BVBA - Oostmalle
Vraag nu een gratis prijsofferte aan!
Zonneboilers warmtepompen

Duurzaam verwarmen met zonneboilers en warmtepompen

Het principe van een warmtepomp is eenvoudig: de installatie onttrekt warmte aan de lucht en geeft die af aan je woning. Een zonneboiler warmt water op met zonne-energie. Dat warm water kan je dan gebruiken voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen, douchen,.. maar bijvoorbeeld ook voor de vloerverwarming. Daardoor zijn warmtepompen en zonneboilers een energiezuiniger, ecologischer en op langere termijn ook goedkoper alternatief voor cv-ketels op gas of stookolie (mazout).

Professionele installateur zonneboilers

Zonneboilers zijn ideaal voor de aanvulling van condensatiesystemen en warmtepompen. De collectoren zijn robuust en weerbestendig. Zij zijn zowel geschikt voor de bereiding van sanitair warm water als voor verwarmingsondersteuning.

Met een gecombineerde installatie verwarmingsondersteuning/bereiding van sanitair warm water kan tot 30% van het jaarlijkse brandstofverbruik bespaard worden. Interesse? Contacteer ons voor een persoonlijk advies ter plaatse en een gedetailleerde offerte. Vraag ons ook alle info in verband met premies voor zonneboilers en warmtepompen.

Expertise in warmtepompen

Met een warmtepomp kan je heel wat geld uitsparen bij het verwarmen van de woning. Dit komt omdat er op een efficiënte manier warmte uit de omgeving wordt gehaald. Hoeveel energie er bespaard kan worden hangt af van het type warmtepomp en is afhankelijk van de eigen wensen de mogelijkheden van de locatie.

Een warmtepomp is ideaal als verwarming en koeling van de woning mits de plaatsing correct gebeurt. Om maximaal energie te besparen, is het essentieel dat de installatie van warmtepompen correct uitgevoerd wordt. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een warmtepomp? Contacteer ons voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte.

De werking van een zonneboiler met zonnecollector en voorraadvat
De werking van een zonneboiler met zonnecollector en voorraadvat
Verwarmingsbedrijf J. De Vos & Zn.

De warmste service in regio Antwerpen

Uw partner voor de installatie en controle van uw gas- en stookolie (mazout)ketels - condensatieketel - zonneboilers en warmtepompen
Verwarmingsbedrijf J. De Vos & Zn.