Verwarmingsbedrijf J. De Vos & ZN BVBA - Oostmalle
Vraag nu een gratis prijsofferte aan!
Centrale verwarming

Zorgeloos verwarmen met centrale verwarming

Een centrale verwarmingsinstallatie, kortweg cv-installatie genoemd, is een installatie die uw volledige woning voorziet van warmte. Het bestaat uit één centrale ketel die de geproduceerde warmte verspreidt via een netwerk van leidingen of luchtkokers. Omdat we net als u houden van kwaliteit, werken we voor de plaatsing van centrale verwarmingen op gas of stookolie (mazout) met bewezen topmerken als De Dietrich, Itho, Vaillant, Buderus, Junkers, Remeha en Weisshaupt.

De Dietrich
Itho Daalderop
Buderus
Vaillant
Remeha
Weishaupt

Plaatsen van energiezuinige installaties

Voor een installatie van een centrale verwarming (renovatie of nieuwbouw) bieden wij een totaaloplossing aan. We doorlopen met u het proces van A tot Z, waarbij alles wordt afgestemd op uw situatie en persoonlijke wensen:

  • Moderne radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Gas- of stookolie(mazout)ketel
  • Condensatieketels
  • (slimme) Thermostaat
  • Omschakelen van stookolie (mazout) naar gas

Voor elk project komen we eerst ter plaatse voor de nodige analyses en opmetingen. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte. Geïnteresseerd in duurzaam verwarmen met zonneboilers en/of warmtepompen? Klik hier.

Onderhoud en depannages

Heeft u centrale verwarming in huis? Dan is het goed om te weten dat u wettelijk verplicht bent om uw ketel 2-jaarlijks te laten onderhouden indien u op gas verwarmt, en jaarlijks indien u op stookolie (mazout) verwarmt. De controle van uw verwarmingsketel garandeert u een optimale werking. Zo kunt u op beide oren slapen en loopt u geen risico's. Een goed onderhouden installatie resulteert gegarandeerd in een hoger rendement.

Wanneer uw centrale verwarming dienst weigert, kunt u altijd een beroep doen op ons. Wij zijn altijd bereikbaar en komen zo snel mogelijk ter plaatse om de herstelling uit te voeren. Wij streven naar een duurzame herstelling zodat het vermogen van uw centrale verwarming optimaal benut kan worden. Indien nodig stellen we een nieuwe technische oplossing voor.

Verwarmingsbedrijf J. De Vos & Zn.

De warmste service in regio Antwerpen

Uw partner voor de installatie en controle van uw gas- en stookolie (mazout)ketels - condensatieketel - zonneboilers en warmtepompen
Verwarmingsbedrijf J. De Vos & Zn.